Selecteer een pagina

Bron: https://breda.nieuws.nl/cultuur/242838/peter-selie-in-de-race-voor-kies-je-kraker-trofee/

De kanshebbers voor de grootste carnavalskraker van 2020 zijn bekend en het stemmen kan weer beginnen bij Omroep Brabant.

Maandag 10 februari opende de stembus van ‘Kies Je Kraker’ in het radioprogramma Brabants Bont op Omroep Brabant. Op vrijdagavond 14 februari sluit om 20.00 uur de stembus van de eerste stemweek.

Van de 33 liedjes vallen er 22 liedjes af en gaan er 11 liedjes door naar de tweede stemweek. De teller staat dan voor iedereen weer op nul. De ‘Golden Zone’ met de vijf best scorende liedjes op alfabetische volgorde blijft gehandhaafd.

Zaterdag 15 februari gaat in het radio-programma Graat & De Laat om 12.11 uur de stembus weer open voor de tweede stemweek. Stemmen kan dan t/m donderdag 20 februari 20.00 uur. Vanaf maandag 10 februari t/m donderdag 20 februari zijn de kanshebbers elke werkdag tussen 19.00 – 20.00 uur te horen in het radioprogramma ‘Kies Je Kraker’ van Omroep Brabant. Presentator Jordy Graat draait de carnavalsplaten, laat horen hoe Brabant toeleeft naar het feest der feesten.

Gouden Zone

De vijf tracks met de meeste stemmen staan in de Gouden Zone (op alfabetische volgorde). Op dit moment zijn dit Lamme Frans, Mosterd na de Maaltijd, Opgeblazen ft. Wilbert Pigmans, Peter Selie en Veul gère.

De winnaar van de Kies Je Kraker trofee van dit jaar wordt op vrijdag 21 februari bekendgemaakt tijdens de rechtstreekse uitzending van 3 Uurkes Vurraf op Omroep Brabant internet, tv en radio.