Selecteer een pagina

over peter selie

Wie is Peter selie?

Ik ben zanger Peter Selie en ik heb in 2020 een lang gekoesterde droom in vervulling laten gaan, namelijk:
Mijn eigen carnavalslied ten gehore brengen op een podium!”

Nog ééntje dan!

 

Vanaf september 2019 hebben jullie kunnen volgen hoe mijn droom, het maken van een carnavalslied, uit is gekomen. En hoe?! Naast het uitbrengen van het lied en de clip kwam er
ook media-aandacht, carnavalsprijzen en als klap op de vuurpijl kwam er ook nog eens een optreden bij 3 uurkes vurraf!
Over de vraag of ik voor carnaval 2021 weer een lied uit zou brengen is lang getwijfeld. Kan ik het nog een keer? Is men niet Peter Selie moe? En wat dacht je van de corona-crisis dan wel het annuleren van carnaval 2021?

Maar aan de andere kant… Afgelopen jaar was zo ontzettend vet en motiverend! En aangezien ik toch iedere dag aan carnaval denk, heb ik de pen opgepakt… en ben gaan schrijven. Als iets je zoveel plezier geeft… dan kun je maar één ding doen, en dat is:

je hart volgen!

Wat ga ik doen?

Volg jij mij weer op weg naar carnaval 2021? Middels deze website, het Peter Selie YouTube-kanaal, Facebook- en Instagrampagina breng ik elke week verslag uit hoe het
gaat met de vorderingen rondom de nieuwe plaat en ga ik opzoek naar de vraag hoe we in
2021 tóch op een leuke en veilige manier carnaval kunnen vieren!
We zullen #doorgaon
Halleej
Peter Selie

van droom naar realisatie in 2019-2020!

Om mijn droom te verwezenlijken liep ik inmiddels al jaren rond met losse teksten die ik geschreven heb. In principe stond niks mij in de weg om dit lied uit te brengen… Of toch wel?!?

Ik, noch iemand in mijn directe omgeving, is muzikaal. Tot voor kort had ik geen podiumervaring…

Maar ik had een droom! Een lied! Enthousiasme! Energie! De wil om te leren! En ik ben niet bang, dus… we hebben het dit jaar gewoon gedaan!

De losse ideeën voor tekst zijn in september 2019 samengevoegd tot één geheel. Mensen die mensen kennen hebben weer andere mensen ingeschakeld zodat ik nu de juiste `know how´ om me heen heb verzameld. Eind mijn lied is net gereleased op Spotify! En vanaf nu zal ik gaan strijden voor hét carnavalslied van 2020!

LUISTER HIER HET LIED via één van de volgende diensten

VOLG MIJ IN MIJN WEG NAAR HET PODIUM

NOG FFKES WACHTEN EN DAN MOGEN WE!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)